Vad du ska tänka på då du bettar på E-sport

1. Välj rätt sportsbook

Före du bestämmer dig att du ska lägga dina odds på en match, kolla runt lite bland andra sportsbooks som erbjuder E-sport för att se ifall du kan få bättre odds någon annan stans. Oddsen kan variera rätt så grovt mellan spelportalerna och det är inte helt vanligt att du kan tjäna många kronor på deras misstag och felberäkningar.

2. Gör research före du bettar

Ha koll på lagen eller spelarna som ska mötas. För att bli framgångsrik inom betting så kan man inte klara sig hur länge som helst på att gå stenhårt med magkänslan, visst du kanske klarar dig 10 matcher i rad men någon gång så kommer lady luck att sluta hänga över ditt huvud. Just av den anledningen så gäller det att hålla koll på föregående matcher, hur spelare har presterat på senare tid, hur gick det sist dessa två möttes och samtidigt överväga alla dessa saker mot hur högt oddset ligger just vid det tillfället. Att betta kan ta flera år att få riktigt bra koll på, men övning ger färdighet och eftersom att e-sport är en så pass ny sport inom betting så finns det just nu riktigt bra möjligheter att bli bäst på den genren.

3. Satsa bara vad du har råd att förlora

När man väl har lagt in pengar på en sportsbook så är det lätt att man slutar se dem som riktiga pengar, dels för att de ofta kan visas i en främmande faktura vilket enkelt gör det till monopolpengar men det gör det så mycket enklare att hantera dom när du inte måste ta ut pengar eller överföra dem någonstans för att lägga dina odds. Om du vill dra ut på ditt spelande och försöka att tjäna så mycket pengar som möjligt i längden så finns det något som kallas Bankroll-management som i grund och botten går ut på att man ska aldrig lägga mer än en viss procent av sin bankrulle på ett och samma spel, då risken alltid finns att spelet går åt pipan.

4. Skaffa en online-plånbok

Om man märker att en annan sportsbook som man tidigare inte har provat alltid eller ibland ligger ute med odds som är bättre än din nuvarande så är det lätt hänt att man vill byta, det är ingen ovanlighet att många personer hoppar runt bland ett flertal spelportaler då de ska lägga sina odds, det kan ofta kännas krångligt med alla banköverföringar hit och dit. Av den anledningen så finns det online-plånböcker skapade just till online gambling. Den vanligaste och bäst fungerande som vi kan rekommendera är Skrill, den fungerar hos i princip alla sportsbook som du kan hitta och insättningar och uttag går hur smidigt som helst.

Vi hoppas att dessa punkter har gett dig någon vettig information och hoppas även att det går riktigt bra i framtiden med era bets!