100 kr gratisspel hos NordicBet

Nordicbet

NordicBet-Julkalender

Du har kanske inte missat att de flesta spelbolagen har julkalendrar. NordicBet har en av dem mest generösa julkalendrarna där du får massor av schyssta priser i form av free spins, bonusar, reloadbonusar, kontanter, gratisspel och mycket annat gott som du kan använda hos NordicBet. Dessutom kommer tre spelare ha chansen att vinna 100 000 kronor i kontanter var. Vilket är extremt härligt tillskott i kassan!

100 kronor gratisspel hos NordicBet

Idag är det den 9:de december vilket innebär att lucka 9 ska öppnas hos NordicBet. Bakom lucka 9 gömmer sig ett 100 kronors gratisspel som du kan använda dig för att spela på eSport. Erbjudanden gäller bara idag så om du ser något spel som du vill spela imorgon till exempel så lägger du bettet idag bara. Det är superlätt att ta del av erbjudanden. Allt du behöver gör är att du spelar för 100 kronor på live roulett. Förslagsvis håller du det enkelt och spelar på svart eller rött för då har du 50% chansen att vinna vilket inte är illa.

  • Spela för 100 kr på live casinot för att belönas med 100 kronor gratisspel i sportbooken
  • Kampanjen gäller bara den 9:de december så kom ihåg att lägga bett innan midnatt
  • Glöm inte bort att att kolla luckorna de andra dagarna där du kan få free spins, bonusar, reloadbonusar, kontanter och med mera. Dessutom kan du vinna 100 000 i kontanter!

Välkomsterbjudande hos NordicBet

För att du ska kunna vara med i utlottningen av 100 000 kronor samt att ta del av schyssta priser i julkalendern behöver du vara medlem hos NoridcBet. För dig som inte är medlem är det verkligen på tiden att du blir det. Alla nya spelare får en grym välkomstbonus i sportbooken till ett värde av 1 000 kronor!

  • 100% upp till 1 000 kronor i odds bonus

Besök NordicBet