Bo i ett bettinghus med Bet-At-Home

Bet-at-home-flatemate

Bet At Home har dragit igång en riktigt drömkampanj där du kommer få chansen att bo ett lyxigt penthouse i centrala Berlin med fem andra sporttokiga människor. Ni kommer få utföra tävlingar varje vecka och tillslut ska en ensam vinnare utses och den vinnaren kommer skickas på en gratisresa till Las Vegas plus att vinnaren kommer få 50 000 i kontanter! Hur grymt låter inte det? Ascoolt! 

Spendera tid i ett lyxigt penhouse och vinn en resa till Las Vegas

Nu är spelbolagens alldeles egna Big Brother här, du och fem andra personer har chansen att bli inlåsta i ett penthouse i Berlin, Tyskland där ni kommer få tillbringa dagarna att att titta på sport på en av de tolv olika storbilds-tv-apparaterna som är utsatts samt så fort ni blir hungriga eller törstiga är det bara kliva in en gigantisk walkin-kyl där ni kan hämta era förnödenheter. Under vistelsen kommer ni få uppleva tävlingar som kommer sändas live samt finns som klipp på YouTube. Dessa tävlingar kommer självklart vara betting-relaterade. En ensam vinnare kommer utses och den personen kommer skickas på en resa till Las Vegas och få allt betalt dessutom kommer vinnaren få 50 000 kronor i kontanter att spendera. Snacka om dröm och en oförglömlig upplevelse! Det är superlätt att vara med i tävlingen. Allt du behöver gör är att du anmäler ditt intresse och därefter kommer Bet At Home välja ut de mest intressanta namn och sedan även hålla en casting. Håll tummarna på att det blir du som blir skickad till lyxlägenheten i Berlin.

  •  Anmäl ditt intresse och håll tummarna på att det är du som blir utvald

Välkomstbonus hos Bet At Home

För att du ska kunna vara med på denna spännande upplevelse samt att bli skickad till Las Vegas med 50 000 kronor i fick behöver du vara medlem hos Bet At Home. Är du inte medlem är det verkligen på tiden att du signar upp dig. Nya spelare hälsas varmt välkommen med en generös insättningsbonus där du får 50% upp till €50 på din första insättning.

  • 50% upp till €50

Besök Bet At Home