Cluj-Napoca gupperna är släppta

Cluj-Napoca CSGO

Nu har grupperna inför det kommande rumänska DreamHack evenemang i Cluj-Napoca släppts. I Cluj-Napoca kommer vi se dem sexton främsta lagen slåss om major-titeln samt en prispott på $250 000. Gruppindelningen är något som alla har väntat spänt på. Väl på plats kommer det sexton bästa lagen i världen göra upp om vem som är bäst samt en fantastiskt fin prispott på $250 000.

Det är åtta inbjuda lag från slutspelet från förra majorn samt åtta inkvalade lag som ska slås om den åtråvärda titeln i Cluj-Napoca. I grupperna hittar vi svenska fnatic tillsammans med dem tvåfaldiga kvartsfinalisterna Luminosity, Cloud9 och den polska överraskningen Vexed Gaming. I grupp B hittar du Team SoloMid och svenskduon i Gamers 2 som kommer slås mot både mousesports och FlipSid3.

I grupp C hittar du det legendariske svensklaget NiP Gaming kommer finns på plats där de kommer få en riktigt svårt och tuff uppgift där det i förstas matchen ställs mot polska superlaget Virtus.pro, franska Titan och ett av dem stora amerikanska hoppen Team Liquid. I grupp D, den fjärde och sista gruppen hittar du förra årets finalister EnVyUs, ukrainarna Na`Vi och det amerikanska klanen Counter Logic Gaming och svensken schnider klan Team Dignitas.

Turneringen kommer hållas igång i fem dagar där dem tre första dagarna kommer gå till att spela gruppspel. Bäst av en karta gäller i varje omgång förutom respektive grupps sista match där det kommer spels bäst att tre kartor. Alla matcher kommer spelas direkt efter varandra vilket gör att ingen match kommer krocka.
Grupp A
fnatic
pronax, flusha, JW, olofm, krimz
Luminosity
FalleN, fer, boltz, steel, coldzera
Cloud9
n0thing, sgares, Skadoodle, shroud, fREAKAZOiD
Vexed Gaming
Furlan, rallen, GruBy, peet, Hyper

Grupp B
Team SoloMid
karrigan, cajunb, device, dupreeh, Xyp9x
Gamers2
Maikelele, dennis, rain, fox, jkaem
mousesports
gob b, chrisj, NiKo, nex, denis
FlipSid3 Tactics
B1ad3, bondik, markeloff, WorldEdit, DavCost

Grupp C
Virtus.pro
TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
NiP Gaming
allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Titan
Ex6TenZ, ScreaM, RpK, SmithZz, shox
Team Liquid
adreN, Hiko, nitr0, EliGE, fugLy

Grupp D
EnVyUs
Happy, NBK, kioShiMa, kennyS, apEX
Natus Vincere
Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
Counter Logic Gaming
FNS, Hazed, tarik, reltuC, jdm64
Team Dignitas
Pimp, schneider, MSL, aizy, Kjaerbye