EVO på Bio Rio

Nu är det snart dags för ännu ett stort e-sports event. EVO som körs live i Las Vegas kommer att streamas på Bio Rio vid Hornstull där du tillsammans med andra e-sports intresserade kan se finalerna live samtidigt som du njuter av god dryck och mat.

Se EVO live

Nu är det inte långt kvar tills årets absolut största fighting händelse kommer att äga rum. EVO (Evolution Championship Series) som äger rum i Las Vegas kommer att sändas live på Bio Rio vid Hornstull. STHLM e-sport har återigen tillsammans med Webhallen skapat ett EVO event för alla som är intresserade av att se matcherna live. Det kommer att äga rum under den 17e Juli och startar klockan 17.00. De har planerat en helkväll med turneringar, mat, dryck och en stor bioduk med livestream ifrån Las Vegas. Själva EVO eventet startar i Las Vegas redan under torsdagen och kommer att pågå alla dagar fram tills att finalerna är avgjorda under söndagen. De matcher som alltså kommer att visas under EVO eventet i Stockholm är de finalmatcher som äger rum under söndagen. Då har du chansen att se finalen live i bland annat Mortal Kombat XL, Street Fighter V, Super Smash Bros plus ett flertal till. Klicka dig in på eventets hemsida idag för att inte missa din plats denna underbara spelkväll. Njut av god mat och mingel med personer som har samma spelintresse som du samtidigt som ni kikar på matcherna live.

Spela på e-sport

Gillar du att se e-sport live och brukar du ha en bra känsla om vilket lag som brukar vinna? Då vill vi tipsa om bettingsidan William Hill. Där kan du spela på dina favoritmatcher inom ett flertal kategorier inom e-sport spel. Betta på det lag du tror kommer att vinna och ha chansen till att kamma hem en betting vinst. Som ny medlem hos William Hill finner du dessutom ett fint välkomstpaket att ta del av på sportsbetting. Efter att du har registrerat dig så fyller du i bonuskoden SVWH i ditt kampanjkodsfält. Då kommer William Hill att matcha ditt första bett med upp till 1000 sek!
– Få 100% extra på ditt första lagda spel upp till 1000 sek

 

Besök William Hill