GG Bar


Har du alltid drömt om att ha ett speciellt ställe att gå till för att träffa andra datorspels intresserade personer? Kanske ta en kall öl och en bit mat samtidigt som ni diskuterar hur senaste DOTA matchen gick? Då bör du besöka GG bar, de har nämligen precis allt det där som du letar efter.

En äkta e-sport bar

År 2015 bestämde sig två killar vid namn Samuel och David sig för att starta upp en riktig E-sport bar i Göteborg. I Sverige finns det mer än gott om sportbarer men väldigt få visar E-sport matcher. Detta villa grabbarna ändra på och öppna upp en pub som riktar in sig helt på E-sport. Här kan du som är intresserad av att se e sports matcher live slå dig ned vid ett bord för att njuta av live sändningar samtidigt som du njuter av en kall öl och lite god mat. På menyn finner du en massa godsaker med roliga namn som OUMPH!-Burgare och Next level asian HB, men vår favorit är nog Coca cola-Ribs. Dessa består av spareribs som är långkokta i bland annat coca cola och serveras med coleslaw och pommes som är gjorda på sötpotatis. Cred för fyndig meny med annorlunda maträtter blandat med klassiska burgare. Allt en äkta nörd kan önska sig inför kommande matcher. Det finns även en hel del ölsorter att välja mellan vilket gör menyn komplett. Utöver en grym meny så finner du en riktigt härlig stämning på puben som är designad i äkta datorspelsanda.

De som står bakom och jobbar på GG bar är personer som verkligen brinner för e-sport. När du klickar dig in på deras hemsida kan du se schema för kommande event och matcher. Men de erbjuder även andra roligheter som quiz av olika slag. På måndagar kan du som har tid över glida förbi för att delta i deras Nördquiz. I prispotten finner du presentkort att använda hos GG Bar. Här är alltså den ultimata puben för dig som har ett stort intresse för e-sport och vill träffa andra som har liknande intressen. Baren finns ännu endast i Göteborg men vi gissar på en riktigt ljus framtid för grabbarna och håller tummarna för att det ska öppnas fler barer inom en framtid.

Betta på e-sport

Är du sugen på att lägga ett bett på din favoritmatch innan du och dina vänner besöker GG bar för att se matchen live? Då vill vi tipsa om bettingsidan Bethard. Där får du just nu som ny kund hela 100% extra upp till 1000 sek att spela för när du gör din första insättning. Hur grymt är inte det?
– 100% i bonus upp till 1000 sek att betta på dina favorit e-sports matcher för

Besök Bethard