Spela på Frankfurt Major 2015 hos BetHard

Frankfurt Major 2015 går in i sitt slutskede, det ska göras upp om $3 000 000. Idag gäller det vinna eller försvinna för fyra lag. Däribland dessa lag hittar du svenska Alliance, och till kvällen kommer det även bjudas på toppmöten i upper bracket-semifinalerna med väldigt fördelaktiga odds. Vi ska självklart gå igenom dagens så att du kan maximera dina chanser att vinna.

Igår spelades som bekant kvartsfinalomgången klart där förhandsfavoriterna Team Secret och Vici Gaming säkrade sina platser i semifinalen och dem som gör dem sällskap är Evil Geniuses och CDEC. I lower bracket-omgången tog sig EHOME och LGD Gaming genom att slå ut Vega Squadron och Team Unknown. Under dagen möts svenska Alliance och Virtus.pro, där det är mycket som står på spel. Förlorar blir utslagen ur tävlingen.

Dagen avslutar med stjärnspäckade möten där Evil Geniuses och CDEC Gaming går ut först, dessa två lag möta varandra i The International 2015. Och i det andra mötet så möts det lag som enligt all rakning är bäst i världen just nu. Team Secret och Vici Gaming. Odds och tider ser du nedan:

Odds från Frankfurt Major 2015 hos BetHard

Evil Geniuses – CDEC Gaming: 1.52 gånger pengarna – 2.50 gånger pengarna (Spelstopp 16.00)
Team Secret – Vici Gaming: 1.66 gånger pengarna – 2.22 gångerna pengarna (Spelstopp 19.20)

Som ny medlem hos BetHard hälsas du välkommen med en välkomstbonus på 500 kronor vilket innebär att du får 500 kronor extra att spela för när du väljer spelar på dagens match.

Spela på Frankfurt Major 2015 hos BetHard här