Tittarsiffrorna högre än OS


Är du inte född med sportiga talanger som att dribbla en boll lika bra som Messi? Då behöver du inte hänga läpp för det. Än finns det ett ljus i tunneln! En av världens största sporter idag kräver nämligen inte speciellt mycket fysisk aktivitet. Välkommen till framtidens sport, E-sporten.

Höga tittarsiffror

Just nu är ett av världens största event inom sport i full gång. Vi vet nog alla vad det är vi pratar om, nämligen OS. NBCUniversal betalade en ofantlig summa pengar för att ha rättigheterna att visa OS både via tv och internet, vilket är förståeligt, Vi kan ju bara tänka oss hur många människor som sitter bänkade framför sin tv eller dator för att kika på dessa stora sport event. Men tyvärr så är det faktiskt inte OS som har flest tittarsiffror just nu. Mätningar som är genomförda i USA visar att E-sportens tittarsiffror är högre än självaste OS tittarsiffror. Svårt att förstå för många, väldigt enkelt att förstå för oss som är intresserade av fenomenet e-sport. Detta är ännu ett bevis på hur mycket e-sporten växer och vi håller tummarna för att det ska hålla i sig och att det kommer fortsätta att dyka upp nya spännande spel att delta i olika turneringar med.

Betta på e-sport

Gillar du e-sport men känner att du ännu inte är redo att sätta dig framför skärmen för att visa upp dina egna talanger så kan du alltid spela på andras. Genom att streama e-sport matcher kan du följa dina favoritspelare live och samtidigt lägga ett bett på det lag eller den spelare som du tror kommer att kamma hem vinsten. En spelsida som erbjuder spel på e-sport är bland annat Unibet. Där kan du logga in och spela på allt ifrån Heroes of the Storm till matcher inom CS. De erbjuder dessutom bonusar och kampanjer med jämna mellanrum. Varför inte bli medlem och samla på dig 1000 sek att spela för varje gång du värvar en ny vän? Klicka dig in på Unibets spelsida idag för att betta på ditt favoritlag inom e-sport.

Besök Unibet