Två platser kvar till Worlds

I helgen drog tävlingen om de sista två platserna till worlds igång, där 4 lag från vardera region kommer tävla inom regionerna om vilka som kommer att få åka med CLG och grabbarna som redan är klara för worlds.

I lördags så kördes de två första BO5 matcherna, först ut var ROCCAT vs Giants där ROCCAT lyckades kamma hem segern utan några större problem med 3-0 och gick där av vidare till nästa dag. Sedan så var de dags för Cloud9 vs Gravity där C9 drog de längsta strået och vann med 3-2 i matcher.

Dag 2 så stod Origen, för EU och Team Impuls från NA och väntade på sina motståndare, första BO5 att avgöras var mellan Origen och ROCCAT där efter en riktigt tight serie Origen går ut som segrare med 3-2. TIP vs C9 var även det en riktigt bra serie där TIP börjar med att vinna de två första matcherna och är nära att knocka C9 ut ur tävlingen, sedan så får C9 en riktig fart i spelarna och kör rakt över TIP i tre matcher i rad och kvalar in till de avgörande matcherna igår.

Nu idag, måndag så avgörs de sista matcherna där det är Unicorns of Love mot Origen och Team Liquid mot C9, Matcherna spelas 17.00 respektive 21.00.