Betta på esport hos Bet365

Är det någonstans man ska betta på eSports så är det Bet365. Med deras utbud där du kan betta på alla möjliga tävlingar och event som finns inom e-sporten, så behöver man inte så mycket mer än att ha ett konto på Bet365. De har marknader på Dota2, Counter-Strike: GO, League of Legends, Hearthstone, Halo, Starcraft 2 och även gamla godingar som Warcraft 3, ett spel som släpptes för hela 15 år sen, men som några få gamers fortfarande spelar och tävlar inom.
Det märks att Bet365 har koll på e-sporten och dess betydelse för alla som spelar det. Deras oddsmarknader är fylliga och proppade, och i League of Legends är marknaden som störst. Det finns helt enkelt allt! Du kan spela på vilket lag som ska ta First Blood, vilka som förstör det första tornet, vilket lag som dräper bossen först och mer traditionella bets, som vilka som vinner matchen, vilka som vinner hela turneringen, hur många kartor som krävs för att vinna matchen, lag att vinna med handicap.

18 +
Att spela hos Bet365 innebär att du måste följa regler och villkor.
Spela ansvarsfullt!

Esport i mobilen hos Bet365

Bet365 har en app som är riktigt vass. Den är smidigt att ladda och lätt att navigera i. Dessutom har ju Bet365 mycket live streams så du kan lätt köra igång appen och kolla på sport, kolla på statistik eller casha ut ditt spel ifall du får höra något tips som skulle kunna påverka ditt spel. Appen är riktigt bra och rekommenderas varmt att ta en titt på.

Betyg

Tack vare sin enorma oddsmarknad på e-sport så får Bet365 högsta betyg. De har alla möjliga tävlingar att erbjuda och alla möjliga oddds på dem, så det är bara att hoppa in och hugga tag i de bästa oddsen på esport som finns!

18 +
Att spela hos Bet365 innebär att du måste följa regler och villkor.
Spela ansvarsfullt!

Bet365

Bet365
9.2

Design

8.7 /10

Spelutbud Odds

9.5 /10

Spelutbud Casino

9.3 /10

Pros

  • Världens största bettingbolag
  • Live stream från all världens hörn
  • Höga odds på mängder av sport