Betsafe

Betsafe – höga odds,esport och svensk spellicens

Från BML Group, skaparen bakom bland annat Betsson, hittar vi tryggheten själv; Betsafe. Ett spelbolag som med sina höga odds, roliga marknader och fantastiska kundtjänst blivit många svenskars favoriter i bettingdjungeln. För E-sportälskaren är Betsafe paradiset eftersom det finns en hel drös med E-sport att betta på. Lägg till härliga erbjudanden, svensk licens och ett komplett utbud av allt du behöver.

Det är inte konstigt att allt fler går över till Betsafe – Sveriges kanske tryggaste spelbolag. Bli medlem idag, få en bonus och gör din första insättning och du är igång på nolltid. Har du tid över kan du läsa den populära Betsafe-bloggen där de hetaste nyheterna och trenderna hittas från duktiga skribenter.

Betsafe logo

Betta på mängder av sport

Hos Betsafe kan du betta på över 30 olika sporter. De mest populära är utan tvekan fotboll, ishockey och tennis men också mindre etablerade sporter som handboll, golf och motorcykelsport finns i spelutbudet. Eftersom varje sport har flertalet tävlingar och divisioner under sig är ditt utbud helt enkelt enormt. Det spelar ingen roll om du vill betta på Premier League, NHL eller japansk baseboll, Betsafe har något för alla smaker. Du kan till och med betta på politiska val, tv-serier och tävlingar som Let’s Dance. Till och med den danska versionen av Let’s Dance; Vild Med Dans, finns att oddsa på hos Betsafe.

Placera ditt spel till höga odds och få en full överblick av din spelhistorik. Vill du testa på betting på virtuella sporter finns det också som alternativ. Fördelen är att det är roligt och öppet dygnet runt vilket gör att du inte behöver anpassa dig till avsparkstider. Nackdelen är att det enbart är slumpen som avgör vilket gör att det är mer likt casino än annan betting där desto mer kunskap du har, desto större chans att du faktiskt vinner. Hur som helst väntar en magisk bettingstund när du väljer ett tryggt spelbolag som Betsafe.

Härligt utbud av E-sport finns hos Betsafe

För den som föredrar betting på E-sport finns det flertalet alternativ. CS:GO, Starcraft 2 och Call of Duty är tre av dina valmöjligheter som många spelare föredrar. Framförallt är intresset i Sverige som störst på CS:GO där vi både har NiP och Fnatic i den absoluta toppen. De största turneringarna i CS:GO är som bekant cs_summit, ESL Pro League, ESEA och självklart DreamHack Masters som är en av Major-tävlingarna. Alla dessa turneringar går att givetvis att betta på hos Betsafe som satsar mer och mer på E-sport.

I CoD är det CWL Global Pro League som gäller som mest och det är också den turnering flest spelar på i skrivande stund. Call of Duty har inte samma status i Sverige som CS:GO men för den bettingintresserade finns det bra odds att hämta på CoD hos Betsafe.

Starcraft 2 har heller inte samma intresse i Sverige som CS:GO men ändå är det många som följer de stora turneringarna. Sydkorea är nationen som dominerar Starcraft 2 vilket märks på rankingen där de fyra främsta lagen är från landet. Hos Betsafe kan du bland annat betta på GSL, en av den roligare turneringen i spelet. Vi får hoppas att de svenska lagen snart kan börja hota de Sydkoreanska som dominerar spelet fullständigt.

Så hittar du E-sport hos Betsafe

Att hitta till E-sportssektionen hos Betsafe är inte några som helst problem. I översta menyn längst till vänster på spelbolagets hemsida finner du oddssidan. Klicka dig in där och håll sedan fokus till vänster. Scrolla ner i den vänsta spalten tills du hittar E-sport som ligger mellan Bowls och Gaelic Sports. Där ser du vilka marknader och tävlingar som finns att betta på för tillfället och denna sida uppdateras självklart så fort det kommer ut något nytt att spela på. Du kan välja en specifik e-sport eller så kan du välja att klicka in dig på hela E-sports-sidan för att se allt som pågår för tillfället.

Ta ut vinsten genom cash out

Funktionen cash out är något som blivit otroligt populärt de senaste åren och Betsafe var inte sena att erbjuda detta till sina medlemmar. För dig som aldrig har hört talas om cash out innebär funktionen att du kan plocka ut delar av din vinst trots att matchen inte avslutats.

Till exempel säger vi att Fnatic ställs mot Astralis i finalen av Dreamhack Masters. Du har lagt ett spel på att Fnatic skräller till sig segern och efter första kartan leder också det svenska laget. Då får du en känsla att Astralis kommer vända på matchen och plocka hem de sista kartorna och därmed vinna matchen. Genom cash out-funktionen kan du då plocka ut delar av dina vinster redan innan matchen är slut. Har du kylan att vänta tills matchen är över får du ut hela vinsten som vanligt men om du tror att ditt spel inte kommer gå in är det bara att köra cash out. Hos Betsafe kan du också välja om du vill ta ut högsta möjliga summa på cash out eller till exempel delar av din vinst och låta resten ligga kvar till slutsignal.

Betsafe esports

BESÖK BETSAFE NU

Skapa ett konto hos Betsafe

Att skapa ett konto hos Betsafe tar inte lång tid. Överst på hemsidan hittar du fliken ’öppna konto’. Fyll i ditt personnummer, e-post och mobilnummer för att sedan godkänna allmänna regler och villkor. Därefter bekräftat du din identitet med din e-legitimation och voila; du är redo att oddsa hos härliga Betsafe. Antalet betalningsmetoder är många och förutom Trustly kan du bland annat använda dig av Visa, Mastercard eller E-wallets som Skrill och Neteller.

Betta live eller inför match

Live betting är något som växer så det knakar. Många tycker att betting live ger mer action och att det finns fler spännande marknader än spel innan matchstart. Hos Betsafe kan du betta live dagligen på hundratals olika evenemang inom flera sporter inklusive E-sport. Betta på vem som kommer ta nästa karta, vilken spelare som tar flest poäng under en runda eller något annat kul som finns tillgängligt hos spelbolaget.

Vill du hellre placera ditt spel innan matchen går det självklart lika bra och trots att live betting ökat lavinartat de senaste åren är det fortfarande pre game-betting som är det flest spelare föredrar. Men för dig som aldrig har provat live betting rekommenderas det verkligen då du får en actionspäckad spelupplevelse som är svårslagen.

Livestreamad sport hos Betsafe

Då Betsafe går under samma koncern som Betsson finns det livestreamad sport att ta del av. Det finns dock ingen möjlighet att streama E-sport hos bettingsidan men mängder av annan sport ligger på hemsidan. För dig som vill livestreama E-sport har du säkert koll på att det är Twitch som gäller. Gratissajten sitter på i princip alla rättigheter när det kommer till just E-sport och flertalet evenemang har flera miljoner tittare. Ett tips är att betta live hos Betsafe samtidigt som du följer matchen på Twitch. Då får du en optimal spelupplevelse med det bästa från två världar.

Svensktalande support som gör allt för dig

Dygnet runt, årets alla dagar kan du ta kontakt med supporten som gör allt för dig. Den svensktalande kundtjänsten går att kontakta via telefon, mail och live chatt. Vår rekommendation är att skriva till chatten då du får snabbast hjälp den vägen eftersom du hamnar i direkt kontakt med en duktig agent som ser till att hjälpa dig med ditt ärende på direkten. Om du inte vill skriva går det lika bra att ringa. Hos Betsafe har du valmöjligheter! Oavsett vad du har för ärende kommer Betsafes agenter göra allt för du ska trivas hos dem och få den hjälp du behöver.

Svensk licens ett bevis på säkerhet

Att Betsafe skulle få svensk licens var knappast något som förvånade branschen. Eftersom spelbolaget är en del av BML Group har man en rutinerad aktör i ryggen som givetvis uppfyller alla krav som Spelinspektionen ställer på ett spelbolag som vill bedriva verksamhet i Sverige. Svensk licens infördes för att ge en tryggare miljö för alla och Betsafe bidrar minst sagt till detta. Eftersom spelbolaget har svensk licens har du skattefria vinster när du spelar hos Betsafe och kan dessutom känna dig trygg och säker eftersom du har en svensk myndighet som övervakar. Betsafe tar ansvarsfullt spelande på största allvar och du sätter själv dina personliga gränser så att du inte spelar för pengar du inte har råd att förlora.

Summering av Betsafe

Trygghet och säkerhet är A och O hos Betsafe vilket namnet eventuellt hintar om. Här har du ett spelbolag som inte bara har mängder med odds och betting, man har ett härligt utbud av E-sport också. Med en välkomstbonus har du möjligheten att utforska E-sports-bettingens magiska värld hos Betsafe, och vill du har variation finns det flertalet andra möjligheter också. Hos Betsafe har du alltid möjlighet – oavsett tid på dygnet – att få kontakt med svensktalande support. Njut av en spelupplevelse när den är som bäst vilket den är hos Betsafe. Bli medlem idag och upptäck allt som Betsafe har att erbjuda. Vi tror inte att du kommer bli besviken!

BESÖK BETSAFE NU