Betfair

Betfair – välutrustat casino med e-sport och odds

Spelbolaget Betfair har funnits sedan maj 1999 och har på sina 20 år som verksamma blivit en av de större aktörerna i branschen. Med ett fantastiskt utbud av odds och betting på E-sport, samt via ett komplett utbud av annan betting, är Betfair ett av spelbolagen du borde prova. Inte nog med att du har odds och marknader från alla världen hörn, Betfair har också en Spelbörs där du spelar mot andra spelare istället för mot spelbolaget. Det leder till högre vinster, mer spänning och en rolig gemenskap där du kan tävla mot såväl gamla som nya vänner. Har du inte varit medlem tidigare väntar också en oddsbonus som går ypperligt att använda på E-sport. Njut av en spelupplevelse när den är som bäst genom att spela hos etablerade Betfair som förutom välkomstbonusen har flertalet andra spännande kampanjer när det vankas stora sportevenemang.

Betfair logo

Betta på E-sport hos Betfair

Den som föredrar betting på E-sport kommer inte att bli besviken över utbudet hos Betfair. Du kan välja mellan flera olika E-sporter i utbudet där CS:GO är det som svenskarna brukar föredra. Det är också på CS:GO som många gillar att betta på hos Betfair eftersom de har allt från de största Major-turneringarna som Dreamhack Masters till Minor-tävlingar där prispotten är lägre. Hur som velst får du alltid härliga odds på CS:GO hos Betfair.

Förutom CS:GO kan du ta del av massvis av annan E-sport hos Betfair. Starcraft 2, Dota 2, CoD (Call of Duty) och Rocket League är några exempel på vad som brukar ligga uppe att betta på hos spelsidan. Genom att klicka in dig på Betfairs sida för E-sport får du en full överblick vilka spel och marknader som finns tillgängliga för tillfället.

Andra marknader och sporter

När det kommer till marknader på E-sport finns det mycket att välja mellan. De allra flesta bettar fortfarande på vinnare av en specifik match men det finns andra marknader som du kan spela på om så önskas. Välj mellan vilket lag som vinner vilken karta, vilken spelare som får flest kills eller head to head mellan olika spelare. Inför större turneringar är det också populärt att lägga långtidsspel på det lag en spelare tror kommer vinna turneringen eller MVP.

Förutom E-sport kan du också ta del av någon av de andra sporterna som hittas i det enorma utbudet. Fotboll, tennis och ishockey är de tre mest populära alternativen men där finns så mycket mer att hämta hos Betfair. Till exempel kan du betta på hästkapplöpning, nätboll och politik. För den som vill hittas också specialspel där det går att spela på populära tv-evenemang, musiktävlingar och politiska val.

Höga odds hos Betfair

För den som gillar höga odds på E-sport är Betfair ett bra alternativ. Man har marknadsmässiga odds på det mesta och E-sporten är inget undantag utan hit vänder du dig om du vill betta till bra odds hos ett trovärdigt spelbolag. Är du osäker på oddsen kan du alltid jämföra med andra spelsidor men erfarenheten säger att du ofta kommer att hitta riktigt bra odds på E-sport och annan sport hos en så etablerat aktör som Betfair.

Spelbörs för dig som vill spela mot andra spelare

En intressant funktion som gör Betfair unika är deras egna spelbörs. Där har du möjligheter att få betydligt större vinster eftersom du spelar mot andra spelare istället för mot spelbolaget. Flertalet sporter finns att betta på via spelbörsen och det är tack vare detta som oddsen höjs rejält när du bettar mot andra spelare. Till exempel fick spelarna bäst odds på Champions League, Premier League, Grand Slam-turneringar i Tennis, Basket, NBA samt NFL m.fl under säsongen som var. Spelbörsen höjer oddsen och allt fler vänder sig hit när de ska betta och Betfairs spelbörs har blivit så etablerad att den räknas bland den absolut största av spelbolagen på nätet under 2020.

Erbjudanden och kampanjer hos Betfair

Hos Betfair kryllar det av kampanjer och erbjudanden. Framförallt är det boostade odds som spelbolaget gillar att bjuda sina kunder på. För varje unik odds boost krävs en kampanjkod som du hittar på Betfairs hemsida. Spelbolaget har i princip oddsboostar på alla större matcher och evenemang vilket inkluderar boostade odds inom betting på E-sport. Det gör att du hittar unika kampanjer hos Betfair på just E-sport genom alla oddsboostar som erbjuds. Följ Betfair på sociala medier eller spana in kampanjsidan så att du aldrig missar ett erbjudande du vill ta del av. Betfair tar förutom boostade odds också fram kampanjer titt som tätt. Håll därför koll så att du får ut mesta möjliga av din spelupplevelse.

De boostade oddsen brukar som regel gälla för nya kunder och är således ett av välkomsterbjudanden som hittas hos Betfair. Eftersom det uppdaterats med nya matcher hela tiden kan du som spelare ta del av en välkomstbonus oavsett när du bestämmer dig för att bli medlem. Om du inte vill ha den andra välkomstbonusen d.v.s.

betfair esports

BESÖK BETFAIR NU

Skapa ett konto hos Betfair

För att skapa ett konto hos Betfair är det två enkla steg du måste gå igenom. Uppe i högra hörnet hittar du ”Gå med nu”! Klicka dig in där och fyll i dina uppgifter. Det är bland annat namn, personnummer, e-post, önskat anv namn och lösenord som du ska fylla i genom ett formulär som max tar någon minut. Därefter väljer du vilken betalningsmetod och hur stor din insättning ska vara. Sedan är du redo att spela och njuta av ett grymt utbud på bland annat E-sport.

Betta live och ta del av live stream hos Betfair

Sugen på ännu mer action? I så fall är live betting hos Betfair en fantastisk idé!. På såväl E-sport som andra sporter har du möjlighet att betta live på pågående matcher. Det ger fler och roligare marknader kryddat med höga odds eftersom det är ovisst vad som kommer ske när matchen väl är igång.

Betfair har också köpt in rättigheter till att direktsända sport för sina kunder. För att ta del av hundratals timmar av direktsänd sport varje vecka helt gratis, krävs det ett positivt spelsaldo. Har du det är det fritt fram att njuta av Betfairs utbud av livestreamad sport. Det finns ännu ingen live stream på E-sport men det kan mycket väl dyka upp i framtiden.

Här live streamar du E-sport

Istället är Twitch stället du bör vända dig till om du ska titta på direktsänd E-sport. Streamingtjänsten är världens största på ämnet och du hittar allt från bevakning av de största turneringarna inom E-sporten till privata mindre kanaler som spelarna själva sänder från. Att skapa ett konto hos Twitch är gratis och tar bara någon minut.

Cash out öppnar nya möjligheter

Med funktionen cash out går det att stänga dina spel redan innan matchen är slut. Har du på känn att något är på gång som påverkar ditt spel negativt kan du ta ut delar av vinsten innan matchen är slut. Funktionen kallas cash out och har blivit omåttligt populär bland spelarna. Cash out finns på samtliga marknader hos Betfair men har du nerverna att vänta hela vägen till slutsignal plockar du hem hela vinsten.

Svensk licens ger garanterad trygghet

Betfair har via sin koncern Betfair International en svensk spellicens på plats. Det är Spelinspektionen som givit ut licensen som gäller i fem år framåt innan den behöver förnyas. Med svensk licens vet du att det alltid är ett tryggt spelbolag du spelar hos eftersom en svensk myndighet övervakar spelsidan och har givit den godkännande för spelverksamhet åt kunder bosatta i Sverige. Alla spelbolag som vill bedriva verksamhet i Sverige måste sedan 1 januari 2019 ha svensk spellicens på plats från Spelinspektionen.

Kundtjänst 24/7 ett bevis på att spelsidan är seriös

Har du frågor om en speciell match inom E-sport? Behöver du hjälp med något eller har frågor och funderingar? Anledningarna till att du behöver prata med kundtjänst kan vara många men innan du tar kontakt med de kompetenta medarbetarna är det smart att spana in Betfairs FAQ där du hittar svaret på de vanligaste frågorna. Behöver du fortfarande hjälp kan du kontakta supporten via live chatt, mail eller telefon. Kundtjänsten har öppet dygnet runt med svensktalande support fram till 19:00. För snabbast och mest effektiv kommunikation rekommenderas live chatten.

Summering av Betfair

Det rutinerade spelbolaget Betfair uppfyller alla krav som går att ställa på en modern spelsida. Utbudet av E-sporter gör att det finns mycket kul att välja mellan för den digitala personen men självklart är övrig betting också av yttersta klass. Ett extra plus blir det för Spelbörsen där du kan få högre odds och vinster genom att spela mot andra spelare istället för att betta mot spelbolaget.

Behöver du hjälp med något finns den eminenta kundtjänsten tillgänglig för din skull och för den som vill betta live hittas mängder med alternativ. Blir du medlem idag kan du välja om du vill ha en oddsbonus på 100% eller varför inte få en raketstart med boostade odds på de största matcherna? Betta rättvist! Betta hos Betfair!

BESÖK BETFAIR NU