10Bet

10Bet – Betta på sport och E-sport med Svensk licens

Skaparen bakom 10 bet är ingen mindre än Blue Star Planet, ett företag som minst sagt är etablerade i spelvärlden. 10 bet är företagets stolthet som framför allt riktat in sig på betting och sport. Visst finns det också casino på nätet i utbudet men det är framförallt betting på sport som gäller hos det omtyckta spelbolaget. Hos 10 bet spelar du i en trygg och säker miljö med svensk licens från spelinspektionen. Ta del av ett enormt utbud av E-sports betting och mängder med annan sport hos 10 bet. Vill du byta mellan olika sporter, såväl live som inför match, är det oerhört enkelt då hemsidan är välgjord och lättnavigerad. Bli medlem på direkten och du kan njuta av ett spelbolag som ger dig 1000 kronor i oddsbonus som belöning. Besök idag för en grym spelupplevelse.

10Bet logo

Höga odds hos 10 bet

Oberoende av om du bettar på finalen av CS:GO i Dreamhack Masters, en tävlingsmatch i Starcraft II eller en drabbning mellan dina favoritlag i Dota 2 så finns det höga odds att ta del av hos 10 bet. Spelbolaget är kända för att sätta bra odds – ofta marknadens bästa, framförallt när det kommer till E-sport. Det är dock inte bara på E-sport som det finns riktigt höga odds att hämta, utan på all sport generellt. Betta på fotboll, ishockey, tennis eller någon annan av alla sporter som finns i det fantastiska utbudet hos 10 bet. Du kommer inte att bli besviken.

Vad för E-sport erbjuds hos 10 bet?

För den som föredrar att betta på E-sport är 10 bet ett av de bättre alternativen som du kan välja mellan. Spelbolaget satsar stort på detta och har anpassat utbudet efter den digitala tidsålder som vi lever i. Det gör att du hittar ett stort och varierat utbud av betting på E-sport hos detta omtyckta spelbolag. Ur svenska ögon kanske det mest intressanta är betting på CS:GO. Sverige har lag som gjort bra ifrån sig på den stora scenen som rutinerade NiP och nuvarande succén Fnatic. CS:GO har flera ligor och turneringar årligen med stora prissummor som du kan betta på hos 10bet.

Förutom CS:GO kan du välja mellan flertalet andra E-sporter hos 10 bet. Många gillar att betta på Starcraft 2 och en populär turnering är Starcraft BroodWar Korean Starcraft League även om det erbjuds flertalet andra möjligheter också.

Andra alternativ som du kan välja mellan är CoD (Call of Duty), Dota 2, Heroes of the Storm, King of Glory eller Overwatch – några av alla dina möjligheter. Betta vem som vinner inför matchen, vilket lag som kommer att ta nästa karta eller på den spelare du tror får flest poäng i en match. Dessutom kan du som vill betta live på alla matcher som finns i sportsbooken – något att ha i åtanke om du letar efter ännu mer action.

10bet esports

BESÖK 10BET NU

Erbjudanden och kampanjer hos spelbolaget

Det finns alltid en härlig kampanj att ta del av när du spelar hos 10 bet. Självklart finns det en välkomstbonus som du kan läsa mer av under, men det hittas också annat skoj hos det populära bettingbolaget. Till exempel kan du som gillar kombinationsspel njuta av vinstboostar på dina kombispel. Detta gäller när du spelar på minst tre spelobjekt (matcher) i ett och samma spel. Totalt kan du få upp till 50% extra i vinstboost om du lyckas få in din kombination. I en stegrande trappa där du får 2% för ett 3-val och upp till 50% för ett 16-val, kan du få ut ännu mer av ditt oddsande hos 10 bet. Spelbolaget har andra erbjudanden på sin kampanjsida som du som spelare också kan njuta av. Följ 10 bet på sociala medier för att få de senaste kampanjerna som erbjuds från spelsidan på nätet direkt i ditt flöde.

Öppna ett konto hos 10 bet

Att bli medlem hos 10 bet är busenkelt. Du behöver inte fylla i några uppgifter vid registrering eller ladda upp några dokument för att verifiera din identitet vid uttag. Hos 10bet använder du dig istället av e-legitimation när du registrerar dig. På så sätt går det blixtsnabbt från det att du skapar ett konto tills dess att du kan placera ditt första spel hos 10 bet. När du sedan ska göra din första insättning har du flertalet metoder att välja mellan. För snabbast uttag när du väl ska ta ut spelvinsten rekommenderas Trustly, Skrill, Zimpler eller Neteller men det går lika bra att använda VISA eller Mastercard om du hellre vill det. Huvudsaken är att du alltid har trygg och säker registrering samt uttag när du väljer att betta hos ett spelbolag som 10 bet.

Live betting och live streaming hos 10 bet

Att betta inför matcher har gått att göra sedan bettingens begynnelse och även om live betting funnits i relativt många år nu är det först på senare år det slagit igenom ordentligt. Live betting innebär att du spelar på pågående match innan den är slut. Det ger ännu mer action och brukar dessutom innebära flertalet intressanta marknader som du kan välja mellan när du bettar live. All E-sport som finns tillgänglig hos 10 bet går också att betta live på. Direkt när du går in på oddssidan hittar du pågående evenemang på förstasidan. Där ligger också andra matcher som ska avgöras samma dag och förutom E-sport är det också här du hittar övriga sporters live matcher. På så sätt slipper du missa en pågående match som du vill betta live på.

Däremot finns det ingen möjlighet att streama sport live hos 10 bet. Spelbolaget har ännu inte köpt in rättigheter för att kunna visa live streamad sport men det kan mycket väl komma i framtiden. Fram tills dess får du nöja dig med live betting av världsklass och statistiksidor där du kan följa de matcher och evenemang du önskar.

Så streamar du E-sport

Vill du streama E-sport finns det andra möjligheter än spelbolag. Faktum är att Twitch är platsen dit du bör vända dig. Twitch är hemsidan som sitter på den absoluta majoriteten av alla rättigheter när det kommer till E-sport och du kan följa allt från de största tävlingarna i världen till amatörspelare som har sina egna kanaler hos tjänsten. Twitch är helt gratis att använda och för att få ut mer av din bettingupplevelse kan du betta live på matcherna hos 10 bet samtidigt som du tittar på matcherna live hos Twitch. Det spelar ingen roll om det är Fortnite, CS:GO, World of Warcraft eller något annat spel, du hittar allt och lite till hos den eminente sidan; Twitch.

Säkrare betting med Cashout

Har du någon gång suttit med ett spel inne men haft på känn att motståndaren kommer att kvittera eller vända matchen? Tidigare satt du frustrerat och såg ditt spel gå förlorat. Med cash out har du möjligheten att kunna agera utifrån dina farhågor. Med cash out kan du nämligen ta ut delar av vinsten innan matchen är över. 10 bet erbjuder denna fantastiska funktion där du själv bestämmer när du ska plocka ut pengarna. Har du kylan att vänta hela vägen tills matchslutet får du ut hela din vinst men har du på känn att spelet kommer att förändras är det helt klart värt att säkra delar av pengarna genom cash out.

Svensk licens ett tecken på säkerhet

Genom den etablerade koncernen Blue Star Planet har 10 bet svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen. Sedan 1 januari 2019 krävs det svensk spellicens för att få bedriva verksamhet åt kunder i Sverige. På 10 bets hemsida kan du läsa mer om den svenska spellicensen som spelbolaget fått. Det är ett tecken på säkerhet och sundhet när ett spelbolag har svensk licens eftersom det är en svensk myndighet som kontrollerar att allting går rätt till. Därför kan du alltid känna dig i trygga händer när du spelar hos 10bet.

Kundtjänst och support som gör allt för dig

Har du frågor eller funderingar finns det kundtjänst tillgänglig för dig 24/7. Du kan ta kontakt med supporten på flera olika sätt, oavsett tid på dygnet. Vår rekommendation är att skriva till live chatten. Då får du professionell hjälp av en välutbildad agent som ser till att du på direkten får den hjälp du behöver med ditt ärende. Om du hellre skulle vilja mejla till kundservice går det också utmärkt, men räkna med något längre svarstider. Vill du ha en röst med den du kommunicerar med är telefonsupport också ett alternativ. Du hittar alla uppgifter på spelbolagets hemsida.

Summering av 10 bet recension

10 bet är spelbolaget som satsat stort på E-sport och har gjort det riktigt bra. Med ett stort utbud kan du välja mellan flera olika E-sporter där den gemensamma nämnaren är att samtliga matcher går att betta på såväl via live betting som innan matchstart. Med svensk licens på plats är du garanterad trygghet och med höga odds får du alltid en bra spelstund. Bli medlem idag och njut av en oddsbonus där din första insättning blir dubblad till upp till 1000 kronor. Då väntar odds och mycket annat spännande i en trygg och säker miljö kontrollerad av Spelinspektionen.

BESÖK 10BET NU