Starcraft 2

Starcraft 2 -Mutli player E-sport spel online

Starcraft 2 är ett realtidsstrategispel och är uppföljaren till det första Starcraft spelet som släpptes redan 1998. Den nuvarande versionen med sin spelmotor släpptes 2010 och är byggd runt en trilogi med namnet Wings of Liberty, Heart of the Swarm och Legacy of the Void. Starcraft går att spela helt gratis i en bantad version och för att göra det är det bara att skapa ett konto på Starcraft’s websida. Till skillnad mot den första versionen av Starcraft, som var single player, så är detta ett multiplayer spel där man spelar mot varandra.

Det tog alltså 12 år från den första versionen av spelet att komma i en ny release. Starcraft 2 är ett strategispel där det gäller att bygga trupper och sedan attackera motståndaren och helt enkelt förgöra dem. Från den tidigare versionen är konceptet detsamma, det handlar om att bygga, och att bygga smart. Att ha koll på allting som händer och göra många saker samtidigt. Såklart har designen utvecklats en hel del och nya funktioner har tillkommit men i grunden är det samma koncept.

För att ta dig vidare i Starcraft 2 behöver du ta dig igenom ett antal olika uppdrag och överlista din motståndare. Till skillnad mot tidigare spelversion handlar denna inte bara om att bygga och bygga utan det finns även överliggande mål inne i själva uppdragen. Det kan till exempel vara att bygga ett antal fordon som ska göra ett uppdrag som genomförs inom kort. Bygger du inte smart och snabbt kommer du missa uppdraget. Helt klart ställer Starcraft 2 stora krav på den som spelar att bli snabbare och bättre och att göra fler saker samtidigt. Starcraft 2 är ett spel som hela tiden utmanar och utvecklar.

Hur kan jag betta på Starcraft 2

E-sport marknaden bokstavligen exploderar och det gör att matcher och stora event på Starcraft 2 kommer att vara attraktiva att lägga bet på. Är du intresserad av Starcraft och vet lite om lagen kommer detta vara rolig betting.

Många av operatörerna är fokuserade på e-sport och erbjuder attraktiva odds på många olika matcher. Utvecklingen har gått från att vara ett bettingområde som man har fått leta efter, till att synas på frontsidorna. När du ger dig in på olika bettingsidor och tittar efter e-sport matcher kan du träffa på operatörer som är väldigt fokuserade på e-sport och några som har detta område som en av sina vanliga spelkategorier. Detta är helt naturligt och beror på hur operatören fokuserar på just den sporten. Kanske kommer du in på en operatör som har som mål att vara bäst på e-sport och då får du leta efter andra sporter. Annars är det tvärtom som gäller, vanligtvis möts du av fotboll eller tennis på framsidan.

Spela Starcraft 2 hos utvalda operatörer

Idag kan du spela på e-sport och Starcraft 2 hos i stort sett alla bettingbolag. Vi listar de mest attraktiva här på vår sida och ta för vana att alltid kontrollera välkomsterbjudanden och utbud hos några av våra favorit betting sidor.

Det finns några stora operatörer på marknaden som är utmärkande och riktigt bra på betting. Några av dessa är:

  • ComeOn – en riktigt bra sida med snyggt utbud och bra struktur.
  • Hajper – supersnabb sida med snabb registrering.
  • Guts – bra sida med attraktiva odds.
  • MrGreen – här finns ett stort utbud hos en kvalitativ partner.
  • 888sport – en av de stora med massor av e-sport.
  • Betway – stort fokus på e-sport med snabblänkar och attraktiva erbjudanden.

Och såklart många fler. Marknaden förändras hela tiden och nya kommer in. Vi listar självklart alla nya sportsbetting sidor på vår sida.

Vilka event ska man betta på i Starcraft 2

Beroende på vilket bettingbolag du väljer så kan oddsen och erbjudanden vara lite olika utformade. En del bolag erbjuder bara vinnarodds. Med det menas vilket lag som avgår med segern. En del lite mer detaljerade odds finns på de mer e-sport fokuserade sidorna. I många fall sänds också tävlingen direkt hos bettingsidan eller med en länk till Twitch. Här kommenteras också själva spelet live vilket gör att man kan lära sig en hel del om spelstrategin. Som vanligt med odds gäller det att lära känna lagen och att se matcher, vilka är en bra källa för att skaffa sig mer information. Det finns även ofta en hel del statistik att ta del av, till din hjälp vid betting.

Årliga stora händelser i Starcraft 2

Det sker kontinuerligt olika evenemang för Starcraft 2. Dessa går enkelt att betta på hos de vanliga operatörerna. Det finns ett antal återkommande händelser som är i världsklass. Dels såklart World Championships dels vägen dit med olika challenger möten.

De stora tävlingarna sker med jämna mellanrum på olika platser i världen och heter WCS matcher. Det står för World Championship Series. För att deltaga i dessa sker kvalificeringar. Alla dessa matcher som finns kan du lägga bet på och många av dessa sänds också direkt på nätet. Prissummorna är väldigt stora för WCS finalerna och intresset från tittare är enormt. Det gör att stora mediebolag också är intresserade av att marknadsföra dessa event.

Vad ska man tänka på vid betting på Starcraft 2

Egentligen är betting på e-sport ganska likt betting på vanliga sporthändelser. Såklart kommer du inte att se varianter på antal hörnor och inkast med mera, som gäller för till exempel fotboll men själva bettet är detsamma. Många av oddsen är spelspecifika och beror på vilket spel du spelar. För Starcraft gäller att du kan lägga bet på de olika omgångarna i varje spel. Hur många varianter det finns beror också på vilken operatör du använder dig av. Spelar du hos e-sport fokuserade operatörer kan varianterna på det som erbjuds vara större. Undersök lite olika sportsbetting företag för att se vad som erbjuds samt även vilka välkomsterbjudanden du kan få.

Om du är genuint intresserad av e-sport kan du förena ditt intresse med att öka på dina kunskaper om betting och på samma sätt tjäna extra pengar. Vad kan vara bättre än att kunna tjäna pengar på det intresse man har?

När du tittar på en match kan den se ganska tydlig ut och oddsen verkar peka på vilket lag som ska vinna. Så är det dock inte alltid för då skulle det vara alldeles för enkelt. Mycket händer på vägen och många matcher går inte som det är tänkt. Det är det som skiljer amatörerna från de professionella. De sistnämnda har gjort research, tittat igenom statistik och läst på om de deltagande lagen. Om du gör på det sätter så växer en annan bild fram där du kommer lära känna lagen bättre och även ser vad som är ett troligt scenario i matchen. Leta efter attraktiva odds som stämmer med din tanke om matchen. Den hävstången ger dig den extra fördelen och också den extra intäkten.

För att hitta bra möjligheter letar du efter matcher där dina spelare och lag deltar. Läs på vad som händer kring lagen på forum och titta igenom statistisk på tidigare matcher. Lägg inte bet så som de ser ut på sajterna utan ta reda på fakta. Ett riktigt bra tips är att skapa ett dokument där du lägger in hur du tänker kring ditt bet och matchen. Sen fyller du i hur matchen gick och vad din slutsats är att den slutade som den gjorde. Ibland kommer du vinna och ibland förlora men för varje match du spelar kommer du att bli duktigare. Du drar också nytta av dina erfarenheter och tankar kring dina bet. Till slut har du så bra information och erfarenhet så att du direkt kan se hur matcherna kan sluta. Då kan du också leta runt bland sportsbetting leverantörer för attraktiva odds på det utfall som du har tänkt.

Sammanfattning

Starcraft är ett spännande spel med många utövare i hela världen. Det gör att intresset är stort och att det kommer att finnas matcher i stort sett hela tiden. Ett attraktivt spel gör också att de årliga event som genomförs kommer att vara magiskt stora och en riktig fest för bettingintresserade på e-sport. Detta är gyllene tillfällen att kamma hem några vinnande bet och extra intäkter.

Om du tittar på matcher som sänds live på exempelvis Twitch och andra medier kommer du att hela tiden lära dig mer om hur varje lag spelar och deras egenskaper. Det är en investering av tid men också en investering av framtid, om du vill lägga bra och smarta bet som kan ge intäkter. På marknaden finns många olika operatörer och vill du prova olika bet kan du ta del av deras välkomsterbjudanden. Det gör inget att du har flera konton aktiva hos flera operatörer. Du kan utnyttja välkomsterbjudande hos alla dessa. På det sättet kan du få mer möjligheter när du lägger dina bet och använda dessa erbjudanden för att lära dig mer om hur du ska spela, utan att riskera för mycket.

Hoppas du fått med dig lite tips om hur du ska tänka när du spelar på e-sport och vilka möjligheter som finns för att lyckas. Det är inte svårt, och vi hoppas att du tycker det är värt att prova. Lycka till med dina e-sports bet!

SPELA STARCRAFT 2 PÅ  COMEON