Rainbow Six Siege

E-sport är en branch vars popularitet de senaste åren har växt explosionsartat. Numera går det därför även att betta på e-sport. Det fungerar på många sätt och vis på samma sätt som det gör att ägna sig åt vanlig sportsbetting. Det går alltså ut på att du spelar på vilket lag du tror kommer att vinna en match i det spel du väljer att spela på.

Ett spel som blivit mycket populärt inom e-sport är Rainbow Six Siege. Det är ett fps-spel som släpptes den 1 december 2015. Bakom det står Ubisoft Montreal som har utvecklat spelet samt Ubisoft som har publicerat det.  Det är det elfte Rainbow Six spelet i den stora serie spel som är inspirerade av Tom Clancys böcker med samma namn. Spelet påminner en hel del om det oerhört framgångsrika fps-spelet Counter Strike som också det är en mycket populär titel inom e-sport. I Rainbow Six Siege tar du nämligen på dig rollen som en del i det attackerande eller försvarande laget i en mängd olika spellägen.

Rainbow Six Siege siktar alltså främst in sig på att vara ett multiplayer spel där du tillsammans med andra spelare ingår i ett lag. Genom att samarbeta med varandra ska ni på så sätt se till att lyckas besegra det lag ni får möta.

Spellägen

Rainbow Six Siege består av en mängd olika spellägen. Vi ska nu ta oss en titt på dessa:

Hostage

Hostage är ett multiplayer läge. Det går ut på att det lag som attackerar ska rädda en gisslan från det lag som försvarar. Är du med i det attackerande laget ska du alltså tillsammans med dina lagkamrater göra ditt bästa för att befria gisslan. Är du med i det försvarande handlar det istället om att se till att det attackerande laget inte lyckas lägga beslag på gisslan.

Bomb

Bomb är även det ett multiplayer läge. Det går ut på att det lag som attackerar måste lyckas leta upp och desarmera en av de två bomber som håller på att sprängas innan tiden går ut. För det försvarande laget handlar det om att stoppa det attackerande från att desarmera en av bomberna. Detta görs antingen genom att döda alla spelare i det attackerande laget eller att hindra dem från att börja desarmera bomben. Är det så att alla spelare i det attackerande laget skjuts ihjäl efter att desarmeringen påbörjats måste det försvarande laget förstöra desarmerings-kittet för att vinna rundan ifråga.

Secure Area

Secure Area är ännu ett i raden av multiplayer lägen. Det går ut på att det lag som försvarar ska skydda ett rum som innehåller en giftig behållare. Denna runda vinns av ett lag om samtliga spelare från det andra laget dödas, eller om det attackerande laget lyckas med att säkra behållaren när det försvarande laget inte befinner sig i rummet.

Terrorist Hunt

Terrorist Hunt är ett spelläge som både kan spelas solo samt i multiplayer. Som mest kan fem spelare delta i detta läge på en och samma gång.

Situations

Situations är endast till för att spelas solo. Det består av 11 olika scenarion och fungerar som en typ av introduktion till spelet.

Tactical Realism

Tactical Realism är en typ av blandning mellan spelets alla multiplayer lägen. Här har man valt att lägga ett ännu större fokus på realism och lagarbete.

Vilka företag erbjuder betting på Rainbow Six Siege?

Bethard är en av de spelsidor där du kan spela på Rainbow Six Siege. Sidan erbjuder både sportsbetting samt casinospel. Detsamma gäller sidan Fastbet. Fastbet är för övrigt en sida som drivs av Spela Rainbow 6 onlinesamma företag som Bethard. Detta företag går under namnet Bethard Group Limited och är baserat på Malta.

Ytterligare tre andra sidor där du kan spela på Rainbow Six Siege är Hajper, Snabbare och Speedy Bet. Likt Fastbet är detta sidor som använder sig av en av spelvärldens senaste trender. Denna går ut på att det räcker med att du registrerar dig med hjälp av e-legitimation för att kunna komma igång med ditt spelande. Det är en metod som är både är oerhört snabb och smidig på en och samma gång.

Vilka event brukar folk betta på i Rainbow Six Siege?

Den största tillställningen när det kommer till betting på Rainbow Six Siege är utan tvekan Rainbow Six Pro League. Denna liga är uppdelad över fyra olika områden. De består av Europa, Nordamerika, Sydamerika och APAC. I dessa olika ligor gör de ledande lagen från var och ett av de fyra regionerna upp mot varandra och tävlar i vem som kan bli dess ledande lag. Varje liga är dessutom uppdelad i olika säsonger. Den första säsongen sträcker sig från juni till november medan den följande äger rum december-maj. Säsongerna avslutas alltid med en final där lagen från de olika regionerna gör upp om en prispott på fantastiska $275 000.

Som om inte detta vore nog hålls det även två major-turneringar per år. Dessa är Six Invitational som hålls i februari med en prispott på hela $500 000 samt Six Major som hålls i augusti med en prispott på $350 000. Detta är tillsammans med ligornas avgöranden årets höjdpunkter när det handlar om Rainbow Six Siege.

Ha koll på DreamHack – världens största LAN party med Rainbow Six Siege

Ett annat årligt evenemang som inkluderar Rainbow Six Siege och som vi därför uppmanar dig att ha koll på är DreamHack. DreamHack räknas ofta som världens största LAN-party. Faktum är att det har sitt ursprung här i Sverige. Det hölls nämligen för första gången någonsin i Malung på 1990-talet. Från och med 2001 års upplaga började det dock istället att hållas på mässanläggningen Elmia i Jönköping, och från och med 2008 också på Expolaris Kongresscenter i Skellefteå. Numera har DreamHack också börjat hållas på en mängd andra platser runt omkring i världen.

Vad du bör tänka på när du bettar på Rainbow Six Siege

För att lyckas med betting på Rainbow Six Siege gäller i princip samma sak som när du ska lyckas med sportsbetting i övrigt. Med andra ord är det därför viktigt att du förbereder dig så mycket det bara går och ser till att lära dig så mycket om spelet samt de olika lagen som möjligt. Det bästa är helt enkelt om du själv är en spelare som spelar Rainbow Six Siege som en del av ett lag i multiplayer läge. Ju mer involverad du är i spelet desto större är nämligen chansen att du ska lyckas satsa rätt när du bettar på spelet. Vid sidan om att själv spela inkluderar detta bland annat att du är bekant med de olika lagen och de spelare som utgör dem. Du kan därför studera de olika lagens form, hur tidigare möten dem emellan har slutat, och så vidare. Sedan använder du helt enkelt detta som underlag för att betta på det resultat du tror mest på. Förhoppningsvis ska detta kunna hjälpa dig till stora vinster.

Nöj dig inte heller med första bästa odds på det resultat du tror kommer att inträffa, utan ta dig istället en titt bland några av de många spelsidor där du kan spela på Rainbow Six Siege. På så sätt ger du nämligen dig själv chansen att lyckas hitta bästa tänkbara odds på den eller de matcher du tänkt spela på.

Det förberedande arbetet kan även inkludera att du tar dig en titt på vad nätets olika experter kring betting på e-sport har att säga. Eftersom många av dem ägnar väldigt mycket tid åt att betta samt titta på e-sport matcher är det nämligen ingen överraskning att dem i de flesta fall vet vad det talar om. För att göra själva bettandet så underhållande som möjligt rekommenderar vi dig dessutom att undersöka om det går att följa matchen du spelar på via livestream. Att följa en match man har spelat på är nämligen något som automatiskt gör den oerhört spännande och underhållande!

SPELA RAINBOW SIX SIEGE HOS BETHARD MED KUNGLIGA ODDS