Nordicbet

Betta på esport hos Nordicbet

Nordicbet har man koll på eSportens största turneringar och viktigaste spel och här är det helt enkelt: sök och du ska finna. Här kan du spela på alla Counter-Strike-turneringar som betyder något, vare sig det är Hellcase Cup, ESL, ECS, Dust2.dk eller ESEA.
Oddsmarknaden på eSport är maxad och du kan spela på matchvinnare, handicap på kartor (maps), antal kartor (maps) som krävs för att avgöra matchen (ungefär som i tennis), vem som vinner första kartan (ungefär som halvlek i fotboll), och givetvis rätt resultat.

Är du mer inne på League of Legends eller Dota så är utbudet ännu mer maxat. League of Legends är ett av världens största spel som drar massiv publik och det är rätt tydligt att det här är den största esport bettingen bedrivs också.

Här kan du spela på vilka som du tror vinner matchen, du kan spela handicap och även här antal kartor, som är de mer klassiska betten inom LoL. Men marknaden växer ständigt och det finns roligare bets att lägga nu i form av vilka som vinner det första Gamet, Korrekt resultat eller Totalt antal kills.

E-sporten närmar sig hela tiden fotbollens och tennisens diverse oddsmarknader och Nordicbet är inte sena på att hitta nya roliga spel. Till exempel kan du betta på ”First blood” – alltså vilket lag som tar första ”killen”, alltså dödar en motståndarhjälte först.
Du kan även betta på vilket lag som ska döda en drake först, eller vilket lag som förstör ett fiendetorn först, eller vilket lag som dödar Baronen.

Esportspel hos Nordicbet

  • CS:GO
  • Dota2
  • League of Legends

Esport i mobilen hos Nordicbet

Nordicbet har en mycket funktionell app som är smidig att ha antingen på din telefon eller på din padda. Så om du känner att du vill bara ligga och ha det gott i soffan eller sängen medan du kollar på en schysst esport-stream, kan du bara ta det lugnt och slänga iväg ditt bet på några sekunder i din telefon eller padda utan att behöva gå och sätta dig vid laptopen eller din stationära dator som är flera meter bort. Här finns alla odds du behöver, och skulle du få för dig att kliva in i casinot och sprätta lite pengar så går det lika bra det med.

Betyg

Nordicbet tar eSport seriöst och är duktiga på att plocka fram bra odds och bra marknader som får oss eSport-entusiaster att dra på smilbanden när vi ser deras esportavdelning.

Besök Nordicbet