Epicenter: CS GO

EPICENTER

Idag är det en stor dag för alla CS älskare. det är nämligen dags för EPICENTER som hålls Moskva. Efter en otroligt lyckad första EPICENTER i maj för Dota2 så var dert nästan en självklarhet att det skulle hållas igen. Denna gång är det för CS:GO och Inte mindre än $500 000 kommer att delas ut. Det kommer minst sagt att bli ett gäng riktigt spännande matcher. För er som inte är helt bekanta med detta event så är detta det största CS eventet i hela Europa. Matcherna kommer att pågå mellan 17e och 23e Oktober och hålls på VTB Ice Hall arena som kan ta hela 12 000 åskådare.

De lag som har blivit direkt inbjudna till detta feta event på grund av uppvisande av grymma skills från tidigare matcher i år är inga mindre än:
– G2 från Frankrike
– fnatic från Sverige
– Natus Vincere från Ukraina
– Ninjas in pyjamas från Sverige
– SK Gaming från Brasilien
– Virtus.pro från Polen

De vi kommer få se i dagens matcher som startar klockan 12.00 är Virtus Pro VS SK som är först ut. Det kommer att bli en riktigt spännande start då de båda lagen är tippade precis lika mycket. Vad som helst kan hända och vi räknar med en riktigt intensiv match. Följt av detta kommer vi även att få se bland annat Natus Vincere VS Dignitas, Fnatic VS Hellraisers, G2 VS NiP och ett flertal nervkittlande matcher som kommer att pågå ändra fram till klockan 21.00 idag.

Spela på EPICENTER online

Vill du inte bara följa dessa matcher utan dessutom spela på dem så kan vi rekommendera Betssons bettingsida. Där finner du odds på allt det senaste inom esport och självklart dagens och kvällen matcher i CS:GO. Som ny medlem kan du dessutom ta del av deras fina välkomstbonus där Betsson kommer att dubbla din första insättning upp till 1000 kronor. Det betyder att om du sätter in 1000 kronor så kommer Betsson att ge dig 1000 kronor till att spela för i bonus.
– 100% i bonus upp till 1000 kronor på din första insättning

Besök Betsson