Esport turneringar att hålla koll på i december

2020 må snart vara över men det finns fortfarande en hel del evenemang att upptäcka i E-sportens värld under den andra halvan av månaden. Det innebär massor av möjligheter att streama på Twitch samtidigt som det också finns bra odds att ta del av. Eftersom vi befinner oss i en pandemi arrangeras turneringarna digitalt men det innebär inte att det inte går att oddsa. Upptäck de hetaste turneringerna som avslutar år 2020. 

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller 

2020 All Star Event

Detta brukar vara en av höjdpunkterna under året för alla fans till League of Legends. Årets format blir helt digitalt men de är de inte ensamma om. Turneringen arrangeras för att höja de största personligheterna inom LoL.

Turneringen inleds den 18 december och börjar med massor av head to head-matcher där underdogs ska försöka vinna mot högre seedade lag. Det är dock först den 19 och 20 som det blir spännande på riktigt när Superstar Showdown avgörs. Totalt har fem lag röstats fram av fansen samtidigt som fem veteraner och fem top influenser också deltar i den spännande turneringen.

För den som vill oddsa på matcherna är det möjligt att göra hos Pixel.bet. De har riktigt bra odds på Esport och erbjuder flera marknader på varje match. Bland annat kan du både spela på matchvinnare men också hur många kills det blir en enskild runda. Upptäck Pixel.bet om du ska oddsa på LoL.

DreamHack Winter Showdown Europe 

16 lag gör upp i DreamHack Winter Showdown Europe. Prispotten är på 30 000 dollar vilket får anses vara på en medelnivå. DreamHack började som ett lan men är idag Major-turneringar i CS:GO. Bland annat gör de bästa lagen upp regelbundet i DreamHack Masters. I DreamHack Showdown Winter 2020: Europe får vi se vissa bra lag men långt i från världseliten.

Det finns många intressanta lag och galet med marknader att välja mellan. Du kan spela på tävlingen hos Unibet. Där erbjuds inte bara odds för matchvinnare utan också vem som vinner de olika kartorna, handikapp-spel och vilket lag som vinner pistolrundan. Unibet har uttökat sitt utbud av Esport och erbjuder dessutom live streaming på flertalet evenemang. Titta på Esport och lägg dina bets samtidigt hos en etablerad aktör. 

DreamHack Winter Showdown Americas

Turneringen har givetvis väldigt mycket gemensamt med tävlingen ovanför. Som namnet eventuellt avslöjar är DreamHack Winter Showdown Americas för lagen på andra sidan atlanten. Här gör 16 lag upp från Nordamerika, Centralamerika och Sydamerika i en härlig turnering.

CS:GO är esporten som gäller vilket gör att det finns många marknader tillgängliga för dig eftersom det är det mest populära alternativet i Sverige. På så sätt finns också odds tillgängligt hos etablerade spelsidor som Betsson. Just Betsson har väldigt bra odds på DreamHack Winter Showdown Americas vilket gör att du har perfekta förutsättningar att hitta bra odds där. Gör det för att ta del av denna roliga tävling. 

Dell Gaming League Russia

Ryssland arrangerar Dell Gaming League Russia i CS:GO. Turneringen varar fram till julafton och priset är 1,5 miljoner rubel vilket är cirka 170 000 kronor. Inte den största prispotten alltså men det finns många bra lag som Team Unique och turneringen arrangeras både för män och kvinnor vilket är uppfriskande.

16 lag deltar som antingen blivit inbjudna eller kvalificerat sig. Varje grupp har fyra olika lag där de två bästa från de två grupperna avancerar till slutspelet. Det gör att vi får uppleva kvartsfinaler efter gruppspelet. Vinnaren får lite drygt halva prispotten medan tvåan – fyran också får prispengar. 

Den som vill oddsa på Dell Gaming League Russia kan göra det hos Pixel.bet. De har bäst odds och störst utbud vilket gör att det är en bra sida för de något mindre turneringarna. som till exempel Dell Gaming League Russia. 

2020 PUBG Mobile Global Championship

PlayerUnknown’s Battlegrounds är ett spel som blir allt mer populärt och det märks också i Esportens värld.  2020 PUBG Mobile Global Championship är slutspelet som sammanfattar året där hela 2 miljoner dollar finns i prispotten. 

Tävlingen är igång men de 16 bästa lagen kommer att göra upp i slutet av tävlingen. För den  som vill oddsa på 2020 PUBG Mobile Global Championship går det att göra hos Betsson. De har bra odds på Esport och har utökat utbudet. Upptäck spelet i en av de roligare turneringarna i Esportens värld. 

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller