Europe Summer Preliminary

Hearthstone är idag en av de absolut mest populära sporterna inom e gaming. Just nu pågår dessutom en av de absolut största turneringarna inom e-sport och de bästa spelarna från hela världen har samlats för att kamma hem första platsen i sommarens turnering.

Europe Summer Preliminary i full gång

Ingen har väl missat att Europe Summer Preliminary är i full gång och igår avslutades matcherna från dag 2. För er som inte är helt bekanta med vad detta är för typ av turnering så tänkte vi ta en närmare titt på detta. Europe Summer Preliminary är en av de absolut största och viktigaste matcherna för Hearthstone spelare. Här har spelare som tjänat in Hearthstone Championship Tour poäng chansen att möta andra grymma spelare för att slåss om titeln Europe Champion Winter, Spring, Summer och Last call. Det som spelarna slåss om just nu är Europe Champion Summer. Matcherna pågår just nu för fulla muggar i Hamburg och publiken, spelarna och kommentatorerna bjuder alla på en riktigt härlig stämning. Har du missat de matcher som redan spelats så kan du kika in på playhearthstone hos Twitch för att se de matcher du missat samt följa de kommande.

Betta på e-sport online

Vill du hotta stämningen under kommande Hearthstone matcher eller spela på någon annan av dina favorit e-sporter online? Då finns det ett flertal spelsidor som du kan besöka för att lägga ett bett. Hos många sidor har du dessutom chans att ta del av en välkomstbonus när du du registrerar dig som ny medlem. En av dessa spelsidor är det svenska online casinot Sverigekronan. När du klickar dig in på deras hemsida och registrerar ett medlemskap så kommer du att kunna ta del av en insättningsbonus som ger dig 100% extra i bonus ditt insatta belopp. Det betyder att du kommer att ha dubbelt så mycket att spela för än det belopp du valt att sätta in.
– 100% i bonus upp till 1000 sek för alla nya spelare på sportsbetting

Besök Sverigekronan