Fragbite Masters Champions Showdown

Fragbite.se annonserade ut förra veckan att de kommer att köra igång en riktigt nice Showdown turnering mellan de två senaste fragbite masters vinnarna TSM och fnatic med 100 000 kr i prispotten och en direktkvalificering till nästkommande masters lan final!

Showdown

Tävlingen kommer att vara en best of five men kommer inte att sluta bara för att ett lag råkar vinna tre raka banor. Varje bana kommer att ha sin egna lilla pricepool där de två första kartorna är värda 15 000 kr, 3 och 4 är värda 20 000 kr och karta 5 är värd 30 000 kr. Vinnaren av hela turneringen kommer dessutom att direkt kvala in sig till fragbite masters säsong 5’s LAN final.

Om du vill se matcherna så kommer de att bli castade på http://www.twitch.tv/fragbitelive av de två tittarfavoriterna Anders ”Anders” Blume och Auguste ”Semmler” Massonnat vilket kommer ge en riktigt härlig tittarupplevelse för alla intresserade.

Självfallet är detta en match som de flesta bettingbolagen kommer att snappa upp snabbt då det kan bli en riktig rysare som kommer att ha enormt många tittare, så det är bara att hoppa in och lägga dina bets.

fnatic:
pronax, JW, flusha, olofmeister, krimz

TSM:
karrigan, cajunb, device, dupreeh, Xyp9x