GODSENT + PriceRunner = Sant

Esport samarbeten

Den svenska E-sportsorganisationen GODSENT har nyligen inlett ett långsiktigt samarbete med prisjämförelsesajten PriceRunner. I avtalet står det klart att PriceRunner marknadsför sina tjänster till gamers samtidigt som man vill integrera sina sökfunktioner i GODSENT marknadsföringsapparat. Representanter bakom såväl GODSENT som PriceRunner har i uttalanden sagt att de är otroligt nöjda med det nya samarbetet. 

Vad säger GODSENT?

Henrik Denebrandt, Co-CEO hos GODSENT kommenterade avtalet på följande sätt: 

– Vi är glada att PriceRunner vill investera i spel och E-sport tillsammans med oss, våra spelare, lag och tittare. Det är vettigt för PriceRunner att använda sig av E-sport som en plattform för marknadsföring eftersom spelgenerationen är en av de mest kräsna när det kommer till priser och kvalitet på produkterna som behövs för att lyckas.

Vad säger Pricerunner?

Philip Johannessen, varumärkesansvarig hos PriceRunner, uttalande sig också om samarbetet:

– Vi är stolta över det här partnerskapet med GODSENT och ser fram emot att jobba tillsammans med laget för att marknadsföra online gaming och esport. Gaming och PriceRunner är en perfekt matchning. Vi delar samma värderingar och höga ambition när vi gör affärer, och det är ett privilegum för PriceRunner att få möjligheten att hjälpa GODSENT i deras väg mot den absoluta toppen inom gaming.

Inte första företaget som samarbetar med GODSENT

Den svenska E-sportsorganisationen har sedan tidigare  samarbete med flera andra stora företag där PriceRunner är den senaste samarbetspartnern. Philips OneBlade, Björn Borg, Mionix, Cleandrink, Shark Gaming, GRID och GLHF.gg sponsrar redan laget. Det nya samarbetet är logiskt med tanke på att PriceRunner har stor närvaro i Sverige och satsar på esport. Det återstår att se exakt hur länge samarbetet kommer att pågå och vad avtalet innebär i praktiken.

Information om GODSENT

GODSENT är en svensk E-sportsorganisation som skapades av den förre Fnatic-spelaren Markus ”pronax” Wallsten tillsammans med entreprenören Tomas Oropesa Martin. Organisationen upphörde med sin verksamhet efter att försäljningen till Red Reserve men 2019 var comebacken ett faktum efter sammanslagningen med The Final Tribe. GODSENT är ett CS:GO lag som så sent som den 14 november 2019 fick ett helt nytt lag. Idag består laget av kRYSTAL från Tyskland, Maikelele från Sverige, STYKO från Ryssland, zehN från Finland och maden från Serbien. Laget har totalt spelat in $412,272 på CS:GO och grundades den 4 april 2016. Innan comebacken var det endast svenska spelare som tillhörde organisationen. Idag ser det dock helt annorlunda ut när alla fem spelare kommer från olika nationer. GODSENT är en internationell förening som siktar på nya höjder.

Betta på E-sport hos Unibet

Oavsett om du vill betta på CS:GO eller någon annan esport finns det riktigt bra utbud och höga odds att hämta hos Unibet. Spelbolaget satsar stort på elektronisk sport och svenskarnas favorit CS:GO är det som ligger mest i fokus. Spela på de största evenemangen som ESL Pro League och andra Majors. Flera marknader finns tillgängliga på varje match. Betta på vem som vinner första kartan, vilket lag som vinner matchen eller prova karthandikapp om det det finns en klar favorit. Just kartspel är väldigt populärt och hos Unibet finns det flera olika versioner av detta på mängder av matcher. 

Hos Unibet finns det också statistik att ta del av som underlättar i ditt spelande. Där går det att hitta förväntad uppställning, tidigare resultat och head to head mellan lagen. Hos Unibet finns det mesta inom betting på E-sport och CS:GO.