Julklappar hos Betsson

Få julklappar med Betsson

Betsson är ett spelbolag som erbjuder dig alla möjliga odds, ett fantastiskt utbud av casinospel, poker och massor av andra schyssta spel på internet. Nu bjuder de till med en riktigt schysst julkampanj där du kan vinna en resa för två till Liverpool för att kolla på fotboll, du kan vinna 50 000 kronor i kontanter, gratisspel värd 10 000 kronor och massor av andra friaspel. Allt du behöver gör är att betta på esport som vanligt!

Fyra julklappar hos Betsson

Är du en person som föredrar att få hårda julklappar? Perfekt. Då är det här verkligen något för dig! Nu har du chansen att vinna en fotbollsresa till Liverpool för två personer där du kommer få Manchester United mot Liverpool dessutom kan du vinna 50 000 kronor i kontanter, graitsspel värda 10 000 kronor och massor av riskfria spel. Allt du behöver gör är att spela på esport precis som vanligt!

  • Anmäl dig till julkalender-kampanjen
  • Omsätt 300 kr på odds för varje vecka du vill vara med i december
  • Varje måndag har du chansen att få en julklapp

Välkomstbonus hos Betsson

För dig som redan är medlem hos Betsson är det bara att köra. För dig som inte är medlem är det verkligen på tiden att du blir det. Alla nya spelare hälsas välkommen med en oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor.

  • 100% upp till 1000 kronor

Till Betsson