CS Kvalhelg inför Dreamhack

Denna helg är riktigt spännande för årets Cs matcher. Om ett par dagar ska det avgöras… vilka är bäst? Vilka kommer att få tävla i sommar på självaste Dreamhack? Följ dessa nervkrypande matcher live på söndag samtidigt som du satsar på din favoritspelare

Cs Kval med e-sports betting

Den 18 juni går sommarens Dreamhack av stapeln i Jönköping där de absolut bästa lagen inom CS ska avgöras. Just nu är kvalen inför detta i full fart och denna söndag kommer vi att kunna följa de sista kvalen innan förberedelserna inför Dreamhack påbörjas. Söndag klockan 12.00 börjar de sista matcherna inom Counter Strike och kommer att hålla på under dagen fram tills att de sista finalisterna är utsedda. Det blir alltså en riktigt spännande söndag som bjuder på en hel del underhållning när det kommer till e-sport. Programledaren för detta evenemang är ingen mindre än Drayich, och våra två kommentatorer vi kommer lyssna på är Slop3 och Jaegarn. Är du lika spänd som vi inför dessa matcher och har du någon speciell CS spelare du håller på? Missa då för guds skulle inte denna sändning där du kan hålla tummarna för dina favoriter. Vill du höja spänningen lite extra kan du alltid logga in hos Betsson för lite online betting. Det är inte bara sporter som fotboll och hockey som det går att betta på inte. E-sport är även med bland kategorierna och du kan därifrån välja att betta på Cs Go.

Välkomstbonus hos Betsson

När du registrerar ett konto hos Betssons sportsbetting sida så har du dessutom en riktigt fin välkomstbonus att ta del av. Denna består av en första insättningsbonus där Betsson dubblar din första insättning med upp till 1000 sek. Känner du alltså att du skulle vilja sätta in 300 sek för att satsa på det bästa CS laget så kommer du istället ha 600 sek att betta för. Ingen dum ide denna sköna vårhelg som går i esportens tecken. Du får dessutom ett gratisspel värt 100 sek i samband med insättningsbonusen, hallelujah! Må bäste spelare vinna!
– Få 100% i bonus upp till 1000 sek på din första insättning
– Få gratisspel värt 100 sek

 

Besök Betsson