NiP presenterar ny spelare varje dag

pyth

NiP gick häromdagen ut med att de förlänger med Adam ”friberg” Friberg och i samma veva berättade de att det skulle släppa en ny spelare offentligt varje dag i fem dagar. Ett nytt PR-trick som uppskattas av några och av andra inte. Hur som haver känner det ändå ganska klart om hur deras femma kommer se ut under 2016. Det tråkiga är att det inte känns som NiP kommer få ihop ett så slagstarkt femma som man hade hoppas på.

Igår offentligt gjordes det att Richard ”Xizt” Landström blir den andra medlemmen. Även han förlänger sitt kontrakt. I samband med att det offentliggjordes började det cirkulera rykten att Jacob ”pyth” Mourujärvi blir den tredje spelare som kommer signa för NiP. Källan på det är Aftonbladet Esport därför känns det mycket troligt att fallet blir så. Dessutom hävdar Aftonbladet att femman kommer se ut som följande:

  • Adam ”friberg” Friberg
  • Richard ”Xizt” Landström
  • Patrik ”f0rest” Lindberg
  • Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund
  • Jacob ”pyth” Mourujärvi

Detta är inget som är officiellt ännu, idag klockan 18.00 kommer det tredje namnet släppas. Därefter kommer de två andra namnen skläppas på varsin dag. Tror ni att NiP kommer bli ett världsledande lag igen? Hur ser ni på dagens femma?