Största Esport-turneringarna i november 2020

esport betting november 2020

Det finns flertalet stora turneringar i esportens värld att se fram emot under november 2020. Tyvärr har pandemin ställt till de för de största folkfesterna som ESL i Rio, men det finns fortfarande massor av turneringar som arrangeras virtuellt. Vi tar dig igenom de största evenemangen under månaden!

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller 

Flashpoint Season 2 | 8/11 – 6/12 | 1 miljon dollar

Flashpoint är den första globala lagägda CS:GO-ligan vars mål är att förändra landskapet för esporten. Organiserat av BSite Inc och FACEIT gör 36 lag upp om prispoolen på 1 miljon dollar där vinnaren tar hem 500 000 dollar. Virtus.Pro är favoriter att vinna före BIG och OG men även Fnatic och Cloud9 vill blanda sig in i leken.

Grupperna är uppdelade med fyra lag i varje där lag 1 och 2 går direkt till slutspelet medan treorna och den bästa fyran går till Last Chance Stage där det finns två platser till slutspelet. Alla matcher under Flashpoint avgörs i bäst av 3 kartor. 

När ESL i Rio som skulle avgjorts i november blev inställt är det Flashpoint som är huvudfokus inom CS:GO då det är här världseliten gör upp om prispengarna på 1 miljon dollar. 

2020 Arena of Valor International Championship 18/11 – 20/12 | 500 000 dollar

Detta blir det fjärde värlsmästerskapet i Arena of Valor där tolv lag gör upp slutsegern och prispengarna på 200 000 dollar som tilldelas vinnaren. Totalt är det en halv miljon dollar i prispotten där de tolv lagen är indelade i två grupper med sex lag i varje grupp. 

De fyra bästa lagen går vidare till slutspelet och i förra mästerskapet var det Team Vietnam som var starkast. I år kan det återigen bli jämnt där Pops Bacon Time eller Saigon Phantom mycket väl kan ta hem segern. Det finns också andra lag som kan utmana i världsmästerskapet i Arena of Valor. 

2020 Dreamhack Masters winter

På grund av rådande pandemi kommer även denna turnering att hållas virtuellt. Med 150 000 dollar i prispotten är det inte den största CS:GO-turneringen för månaden men det är fortfarande en enorm prestige att vinna tävlingen där nästan 1,5 miljoner kronor ska ges till de fyra högst placerade lagen.

Danska Heroic som är nuvarande värlsetta ska delta i tävlingen och får nog räknas som favoriter till att vinna. Tyvärr medverkar inte världstvåan Vitality men Astralis, rankade trea i världen, kommer till start. Blir det en heldansk final mellan Vitality och Astralis? Brasilianska FURIA vill säkert annorlunda och om Evil Geniuses har en bra turnering kan de utmana om en plats i semifinalen. 

Betta på turneringarna hos Pixel.bet

November blir alltså en fullspäckad månad med Esport i mängder. För dig som vill betta på de olika evenemangen är Pixel.bet kanske det bästa alternativet av de alla. De har satsat enormt på att ta fram ett brett utbud av CS:GO, Starcraft 2, Dota 2, Overwatch, Fortnite och mycket mer.

Med konkurrenskraftiga odds och många marknader på varje match har spelsidan tagit sig an rollen som giganten inom Esports betting. Upptäck all Esport hos spelbolaget vars utbud få kan matcha. 

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller