Travel Sense och Copenhagen Flames samarbetar om eSport resor

Det tillkännagavs så sent som igår att den danska resebyrån Travel Sense, som tidigare specialiserat sig på att erbjuda affärs- och sportresor, nu har ingått ett samarbete med eSport organisationen Copenhagen Flames. Målsättningen med samarbetet är att bygga paketresor inför större eSport events, där man i god ska ha möjligheten att enkelt och överskådligt med fasta priser kunna reservera allt man kommer att behöva ha koll på inför eventet.

Först ut är Dreamhack Lepizig och ELEAGUE Major i Atlanta, två stora event som äger rum i mitten och slutet av januari. Prismodellen har enligt de första intrycken och återkopplingarna en mycket uppskattad utformning då den tydligt inkluderar allt från resa, hotell, transfer, frukost, inträde till Dreamhack och dessutom även en guide för en samlad och välorganiserad genomgång av lokala förutsättningar. Avfärd sker i båda fallen från Köpenhamn och priserna listade idag är 3 495 DKK för Dreamhack Leipzig, samt 9 995 DKK för ELEAGUE i Atlanta. Möjlighet till 23 månaders räntefri avbetalning erbjuds också i vanlig ordning, som en extra service för Travel Sense kunder.

Bild av företrädare för Travel Sense och Steffen Thomsen från Copenhagen Flames, som kommer att vara med som guide under resorna

Det blir genast uppenbart att mycket kompetens och erfarenhet ligger bakom dessa reseerbjudanden och att man som resenär kommer att vara mycket väl omhändertagen. Det är första gången vi ser ett initiativ av det här slaget i Skandinavien, vilket är mycket uppmuntrande och bådar gott inför framtiden. Givetvis välkomnar vi lösningar som dessa även för den svenska marknaden, då många föräldrar därigenom skulle kunna släppa iväg sina ungdomar med vetskapen om att hela resan är väl organiserad och planerad för maximalt nöje med minimal risk.

År 2017 framstår mer och mer som ett eSportens år för oss skandinaver, tack vare initiativ som dessa. Härliga stora internationella evenemang väntas för året och vi ser nu att Europa i allt större grad börjar samla krafter för att stå upp mot andra kontinenter på den globala eSport arenan. Vi kommer med spänning att följa Travel Sense för att rapportera om utvecklingen och om intressanta deals för resor.