Vinnare av ESL One NY

Igår blev ESL One New Yorks mästare krönt och det var minst sagt en jämn och spännande match. Natus Vincere är laget som tog hem titeln och de lyckades ständigt att göra än nervös under sina första matcher. När de mötte Liquid under semifinalen så förlorade de första omgången med 7 – 16 för att sedan kamma hem segern under följande två matcher. Puh! I själva finalen som de spelade mot Virtus.Pro så lyckades de även här köra första omgången med en förlust för att sedan kamma hem en seger under kommande två omgångar. En välförtjänt seger och vi vill ge Natus Vincere ett stort Grattis.

Natus Vincere

För er som inte är bekanta med Natus Vincere sedan tidigare så är detta en e-sport organisation baserad i Ukraina som har tagit hem ett flertal titlar i flera spelkategorier. De tog hem segern under tre hela stora turneringar under ett och samma kalender år och är riktigt stora inom e-sports världen. Natus Vincere betyder ”Born to Win” på Latin och passar minst sagt perfekt för denna e-sports organisation.

Vill du hålla koll på dagens matcher inom ESL Pro Leauge så kan du alltid streama matcherna live via en.pro.eslgaming.com. Dagens mest efterlängtade match är utan tvekan Hellraisers VS Mousesports som startar klockan 07.00 PM. Oddsen inför kvällens match är väldigt lika så vi är beredda på att vad som helst kan hända. Utöver denna match så kommer även följande matcher att spelas under eftermiddagen/kvällen: Fnatic VS Heroic och Astralis VS Gamers2.

Betta på kvällens matcher online

Är du sugen på att satsa en slant på någon av kvällens matcher så kan vi rekommendera Bethard som har odds på samtliga matcher vi nämnt ovan. Genom att logga in på ditt Bethard konto och gå vidare till alternativet sports så kan du finna kvällens matcher under kategorin e-sport och Counter-Strike Go ESL leauge. Är du dessutom inte medlem ännu hos bettingsidan Bethard så kan du ta del av deras välkomstpaket. Detta består av en insättningsbonus som dubblar din första insättning på upp till 1000 kronor i bonus. Det betyder att du totalt kommer att ha 2000 kronor att spela för på dina favoritmatcher inom e-sport.
– 100% i bonus upp till 1000 kronor på din första insättning

 

Besök Bethard