Warcraft

Warcraft bakgrund

De flesta av er är nog väl medvetna om att filmen Warcraft just nu visas på biograferna runt om i världen. För er som inte är allt för bekanta med vad Warcraft är för något så är detta ett datorspel som Blizzard lanserade 1994. Detta fortsatte sedan i en serie med totalt fem titlar. Warcraft: Orcs and Humans (den som filmen är baserad på), Warcraft ll: Tides of darkness, Warcraft lll: Reign of Chaos, World of Warcraft och sist men inte minst Hearthstone: Heroes of Warcraft. Till de två senaste Warcraft spelen finns även expansioner som Warcraft ll: Beyond the dark portal och Warcraft lll: The frozen Throne som är den expansion som är mest välkänd när det kommer till Warcraft serien. Till MMORPG spelet World of Warcraft finner vi en hel del stora expansioner och ett flertal till väntar på att bli släppta. Den 30e augusti i år förväntas nästa expansion att komma vilket iallafall vi ser fram emot något enormt. WoW hysterin känns kanske som att den legat på nedgång den senaste tiden men skaparna bakom spelet sa i en artikel vi läste i Gamers magazin att de spår en framtid av expansioner iallafall i 10 års tid framåt. Detta nämnde dem i en specialartikel för ett par år sedan då WoW fyllde 10 år och vi håller tummarna för att de har rätt.

Filmen Warcraft

Så lever filmen Warcraft upp till våra förväntningar med tanke på den succé som spelen har bidragit med? Enligt min åsikt så var historien inte helt 100 med den som ligger bakom spelet. Men det mesta stämde. Filmen var inte så välskriven som den kunnat vara, men vi hade inte heller några höga förväntningar när det kommer till detta. Har du heller ingen erfarenhet av någon av Warcraft spelen så kommer det vara riktigt svårt att hänga med ibland. Denna film är till för er som gillar Warcraft och som uppskattar vacker grafik och animation. Vi spår att det redan planeras en efterföljare då denna film blev en succé i Kina, och vi kommer garanterat att kika på efterföljaren och hoppas på att de kommer fortsätta så att vi även kan få se en film om Worl of Warcraft.

Spela på e-sport med bonus

Även om ni inte känner till just Warcraft spelen så bra så har nog de flesta av er hört talas om Hearthstone. Speciellt ni som gillar att betta på e-sport och kolla på stora tävlingar inom kategorin. Stämmer detta så vill vi tipsa om att ni just nu kan ta del av ett riktigt fint välkomsterbjudande hos Bethard. Som ny medlem får du nämligen 100% i bonus på din första insättning. Med dessa bonuspengar kan du sedan betta på precis vilken sport du vill och har alltså dubbelt så mycket att spela för på dina favorit e-sports lag.
– Få 100% i bonus på din första insättning upp till 1000 sek

Besök Bethard